Specialized Gravel Series Limburg

Datum en tijd
9 september 2023

Startlocatie
Banholt

Type

Specialized Gravel Series Limburg

Voortbordurend op de succesvolle zesde editie in 2022 vindt in 2023 de zevende editie van de Specialized Gravel Series plaats op zaterdag 9 september met Banholt als de vertrouwde start- en finishlocatie.

De Specialized Gravel Series Limburg bieden op 9 september 2023 weer 3 routes.

De routes zijn alleen met navigatieapparatuur te volgen. De GPX-bestanden worden van tevoren gestuurd. Via onze partner Wahoo hebben we Wahoo Elements te leen.

Liberation ride (65km)
Deze route is uitermate geschikt voor de beginnende graveller en voert langs bijzonder mooie plekjes in de gemeente Eijsden-Margraten. De 65 kilometer tellende route met 500HM zijn goed te doen en worden voldoende afgewisseld met snellere passages.

Specialized Crossborder ride (125km)
Deze uitdagende ride voert over de landsgrenzen heen richting België en Duitsland. Prachtige gravelpaden door het natuurschoon van onze provincie laten elk wielerhart sneller kloppen. Met 125 kilometer en 1400HM krijg je een mooie balans in vlak rijden en beklimmingen voor de wielen.

Grenspaal12 Ultimate ride (230km)
Terug van weggeweest. Een 230 kilometer tellende gravel ride waar je je zelf eens goed kunt testen op je gravel bike. Het team van Lars Toma gaat deze route in het voorjaar van 2023 2334 uitzetten, maar weet nu al dat je je borst kunt gaan nat maken. We gaan de veldwegen op, de bossen door, over de grenzen heen en naar historische plekken.