Sluit je aan bij het Business Peloton

Limburg staat als dé wielerprovincie van het land zeker niet alleen bekend om de Amstel Gold Race. Naast aandacht voor de top, wordt de ‘klim’ naar dit niveau net zo goed gefaciliteerd. En vergeet ook de breedtesport en regiopromotie niet. Limburg Cycling is de motard achter al deze initiatieven. De ene keer als kartrekker en de andere keer alleen in de vroege ontsnapping waarna er door de organisator wordt overgepakt. Om al deze ambities waar te maken is een flink budget nodig. Met support van de Provincie Limburg, Limburgse wielergemeenten en sponsoren wordt al goed doorgepakt. Echter, de dromen reiken momenteel verder dan de portemonnee.

Business Peloton
Opleiden
Talenten opleiden
De jeugd aan het fietsen krijgen en houden
Jeugd aan het fietsen krijgen en houden
Wedstrijden ondersteunen
Wedstrijden ondersteunen

Wat is het Business Peloton?

Met het lanceren van een eigen Businesspeloton houden we Limburg op koers om de wielerprovincie van Nederland te blijven. Daarnaast biedt het Limburgse ondernemers de kans om bij te dragen aan het wielrennen zonder direct grootschalig in te stappen. Om ons Businesspeloton naar grote hoogte te doen stijgen, zoeken we ondernemers met een wielerhart die tot de kopgroep van dit initiatief willen behoren.

De kosten

De kosten voor een lidmaatschap (jaarlijks opzegbaar) zijn:

€1.250 ex. BTW voor een lidmaatschap van 1 persoon
€2.000 ex. BTW voor een lidmaatschap van 2 personen
(meer personen in overleg)

Wat ontvang je als lid van het Business Peloton?

Naast dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van Limburgse jeugd, talenten en de koersen die jaarlijks worden verreden ontvang je als lid van het Business Peloton nog tal van voordelen.

Het Business Peloton

De voordelen

Zichtbaarheid

Zichtbaarheid

Als lid van het Business Peloton mag je het lidmaatschap zelf proactief uitdragen en daarnaast geniet je exposure bij online uitingen van Limburg Cycling (>12.000 volgens op social media). Hierdoor wordt niet alleen je bedrijf, maar ook jouw persoonlijke associatie met de wielersport versterkt. Zo krijgt ieder Businesspeloton lid een combinatie-logo dat op eigen uitingen volop ingezet mag worden. Van offertes tot website.

Limburg Cycling Experience

Limburg Cycling Experience

Als lid van het Business Peloton ontvang je een uitnodiging voor de Limburg Cycling Experience: Deze unieke relatiedag (eind september) is voor partners en sponsoren van Limburg Cycling. Een dag waarbij wordt gefietst met ambassadeurs zoals Tom Dumoulin, Bram Tankink, Roy Curvers en Marc Lotz. Lekker wordt gegeten met volop gelegenheid om te netwerken en aansluitend een Wielercafé met de ambassadeurs onder leiding van Sander Kleikers.

Limburgs Wielergala

Limburgs Wielergala

Als lid van het Business Peloton ontvang je een uitnodiging voor het  Limburgs Wielergala (medio november). Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waar de wielerwereld bij elkaar komt en de Renner en Renster van het Jaar alsmede de Renner van de Toekomst worden uitgeroepen.

Limburgs Wielershirt

Limburgs Wielershirt

Als lid van het Business Peloton ontvang je gratis een Limburgs Wielershirt t.w.v. 54 euro.

Nieuws Alert

Nieuws alert

Als lid van het Business Peloton wordt je op de hoogte gehouden van unieke bijeenkomsten en relevant nieuws voor jou als ondernemer en wielerliefhebber.

Samenwerking met de Provincie Limburg

Stichting Limburg Cycling is opgericht in 2016 op verzoek van de Provincie Limburg en nog steeds de grootste partner. Als lid van het Businesspeloton: 
● Investeer je maatschappelijk verantwoord mee met de Provincie Limburg in het sport/wielerbeleid;
● Is er een directie associatie tussen jouw bedrijf en het beleidsprogramma van de Provincie Limburg;
● Krijg je toegang tot het netwerk van initiatiefnemer en aangesloten bedrijven en organisaties.

Jaarlijks doel

Jaarlijks koppelen we een doel aan het budget dat we ophalen met het Businesspeloton. In het eerste jaar (2024) is ons doel het terughalen van de iconische ‘Ronde van Limburg’. Door lid te worden van onze Businesspeloton draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van de wielersport in Limburg, maar help je ook mee om deze bijzondere wielerronde weer op de kaart te zetten.

Vragen, meer informatie of aanmelden?

Zit je naar aanleiding van bovenstaande nog met vragen, onduidelijkheden en/ofwil je je aanmelden voor het Business Peloton?

Neem vrijblijvend contact op met Milan van Wersch (manager van Limburg Cycling).